Hlavní obsah

Muž z Trutnovska zneužil téměř padesátku dívek, hrozí mu 12 let vězení

Dvanáct let vězení hrozí jednadvacetiletému muži z Trutnovska, kterého policie obvinila ze zneužívání, vydírání a také několika znásilnění. Šedesát trestných skutků spáchal podle policie na 47 dívkách, z nichž nejmladším bylo deset let. S dívkami se mladík seznamoval na internetu, přičemž používal falešnou identitu, informovala televize Nova.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž se měl podle informací televize vydávat na sociálních sítích za chlapce nebo dívky stejného věku, jako byly jeho oběti. Jakmile získal jejich intimní fotografie, začal dívky vydírat a nutil je pod hrozbou zveřejnění k poslání dalších nahrávek. Některé dívky i znásilnil.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Byl obviněn ze sedmi trestných činů se sexuálním podtextem, mimo jiné i ze znásilnění a sexuálního nátlaku," řekla Nově mluvčí královéhradecké policie Ivana Ježková.

Muže ze Starých Buků policie poprvé vyslechla před rokem, od té doby je ve vazbě. Vyšetřovací spis má nyní státní zástupkyně. Mladé dívky podle policie obviněný zneužíval několik let, až do roku 2013 se žádná z obětí neodvážila násilí ohlásit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám