Hlavní obsah

Atraktivní brunetu dohnalo svědomí, po přepadení banky se přihlásila policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policistům se přihlásila 22letá bruneta, která minulý týden ve středu přepadla na Brněnsku banku. Za část peněz nakoupila oblečení a notebook. Nyní je stíhána za loupež.

Foto: Policie ČR

Žena na záběrech z přepadení

Článek

Policisté podle svého mluvčího Bohumila Maláška dostali po zveřejnění spoustu informací, které vedly ke ztotožnění podezřelé ženy. Než však stačili dívku zadržet, sama se přihlásila na policejní služebně. Tam mužům zákona popsala svůj případ.

„Vymyslela plán, jak přijít snadno a rychle k penězům. Koupila si plynovou pistoli a minulý týden ve středu vyrazila po polední přestávce do pobočky banky ve Zbýšově. Jenže první chybičku už udělala před loupežným přepadením. Z plánovaného zamaskování obličeje zbyly jen sluneční brýle,“ uvedl v pondělí mluvčí policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Brunetku zachytily při činu bezpečnostní kameryVideo: Policie ČR

Úplně profesionálně se ovšem nezachovala ani po přepadení. Pytel s oblečením totiž vyhodila kousek od banky, kde ho policisté našli.

Dvaadvacetiletá žena z Rosicka stihla třetinu z uloupených 100 tisíc utratit. Podle policie si koupila oblečení, notebook a další věci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám