Hlavní obsah

Atraktivní bruneta s pistolí vtrhla na Brněnsku do banky, odnesla si sto tisíc

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Přibližně dvacetiletá tmavovláska se ve středu odhodlala k radikálnímu činu. S pistolí v ruce přepadla pobočku České spořitelny ve Zbýšově na Brněnsku. V pátek o tom informoval brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

BEZ KOMENTÁŘE: Bruneta loupila na BrněnskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo ihned po středeční polední přestávce. Mladá žena nejprve nervózně přešlapovala před vstupem do banky, po chvíli se ovšem odhodlala a s pistolí v ruce vstoupila dovnitř.

Uvnitř požadovala po obsluze vydání peněz. „Pokladní jí vydala téměř sto tisíc korun v hotovosti. Pak žena z pobočky odešla,“ informoval mluvčí.

Lupička je štíhlé postavy, ve věku od dvaceti do pětadvaceti let a má dlouhé tmavé vlasy svázané do culíku. V době přepadení na sobě měla modrou bundu, sluneční brýle a na rukou měla bílé chirurgické rukavice. „Byla obutá do sportovních bot a na nohou měla elastické kalhoty, přes rameno dámskou tmavou kabelku,“ doplnil Malášek.

Jakékoliv informace k případu či k ženě, která loupila, přivítají policisté na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám