Hlavní obsah

Řidič po nárazu vyletěl zadním oknem ven, našli ho 30 metrů od auta

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují policisté na Kladensku. Řidič peugeotu nedal na silnici číslo 7 přednost nákladnímu autu a skončil v příkopu. Šofér z auta vyletěl asi 30 metrů daleko, i přes resuscitaci na místě zemřel. Silnice byla asi na hodinu uzavřena.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala u obce Třebíz krátce po deváté hodině ráno. Řidič peugeotu vyjížděl na hlavní z vedlejší silnice a nedal přednost náklaďáku. Ten do něj narazil a odhodil auto do příkopu. Při nárazu se zlomily sedačky a muž vyletěl zadním oknem ven.

„Ve vozidlech byli pouze řidiči. Na místo dopravní nehody byl přivolán vrtulník. Osmašedesátiletý řidič z osobního vozu utrpěl vážná zranění, kterým na místě ihned podlehl,” informovala Novinky mluvčí policie Jana Šteinerová.

„Hasiči učinili protipožární opatření a spolu s policií uzavřeli silnici číslo 7,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

„Pravděpodobnou příčinou dopravní nehody je nedání přednosti v jízdě, ale nehoda je nadále v šetření,” uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám