Hlavní obsah

Osmačtyřicetiletá řidička se řítila po D1 přes 200 km/h

Jihlava

Policisté na dálnici D1 v úterý zastavili ženu, která ve Škodě Octavia uháněla rychlostí 202 kilometrů v hodině. O chvíli dřív narazili také na šoféra, kterému naměřili 168 km/h. Oba řidiče bude řešit správní orgán.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Škoda projížděla úsekem na 89. kilometru ve směru na Brno. Místem, kde je stanovena nejvyšší povolená rychlost na 130 km/h, vozidlu policisté naměřili rychlost 202 kilometrů v hodině,“ informovala ve čtvrtek mluvčí policie Dana Čírtková.

Po zastavení octavie policisté zjistili, že za volantem sedí 48letá žena. Její dechová zkouška byla negativní. Přestupek se bude řešit ve správním řízení, kde jí hrozí pokuta až 10 tisíc korun, zákaz řízení až na rok a přijde o pět bodů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Asi o hodinu dřív policejní radar ukázal rychlost 168 km/h u Škody Superb jedoucí ve směru na Prahu. Řidič nesouhlasil s projednáním přestupku v blokovém řízení, a tak jej bude řešit jihlavský magistrát.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pronásledovala řidiče v BMW na KrálovéhradeckuVideo: Policie ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám