Hlavní obsah

Hromadná nehoda zablokovala v noci dálnici D1

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Dva lidé se zranili u nehody čtyř vozidel, která se stala ve čtvrtek večer na 325. kilometru dálnice D1 nedaleko Suchdolu nad Odrou na Novojičínsku. Následně museli hasiči vyprošťovat kamión, který se pokoušel nehodu objet a uvízl v krajnici.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hromadná nehoda na dálnici D1

Článek

O zásahu informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela. Dálnice musela být více než hodinu uzavřená. „Na několika desítkách metrů havarovaly na dálnici dva osobní automobily Škoda Octavia a Ford Mondeo, valník Peugeot Boxer a polská dodávka Renault Master. Zranění dvou osob - z osobních automobilů - byla podle zasahujících hasičů lehčího charakteru,“ sdělil mluvčí.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hromadná nehoda u Suchdola

Na místo přijel vyprošťovací speciál tatra, aby pomohl kamiónu, jehož řidič se snažil místo nehody objet a uvízl na okraji vozovky.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hromadná nehoda u Suchdola

„Speciál odtáhl na krajnici jak kamión, tak i havarovaná vozidla. Hasiči použili na menší úniky provozních kapalin sorbent, po odtažení a úklidu silnice byla postupně doprava obnovena v jednom pruhu a pak v obou. Hasiči odjížděli z dálnice na své základny až po desáté hodině večerní,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám