Hlavní obsah

Policisté spěchali na pomoc kolegům, v křižovatce se srazili s peugeotem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Řidič osobního auta skončil v nemocnici v neděli večer po srážce s policejním vozem v Berouně. Muži zákona spěchali na pomoc kolegům z Karlštejna, kteří hledali zloděje. Policisté se zranili lehce.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté se v křižovatce srazili s autemVideo: Novinky

 
Článek

Kolem 21. hodiny jela dvoučlenná hlídka ulicí Pražskou, kde se na světelné křižovatce s Lidickou střetla s Peugeotem Partnerem.

„Policisté používali maják, co se přesně stalo, ukáže až další vyšetřování. Dechová zkouška byla u všech negativní,“ řekla Novinkám mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté se v křižovatce střetli s peugeotem.

Podle ní jeli policisté na pomoc kolegům v Karlštejně, kteří v místní firmě hledali zloděje. Těm se nakonec podařilo utéct, policisté našli pouze jejich auto.

„Dva lidé byli převezeni do hořovické nemocnice, jeden k dovyšetření a druhý, protože si při nárazu hýbl s krkem. Třetí člověk byl se zlomeninou stehenní kosti a podezřením na zlomeninu pánve převezen do pražské motolské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám