Hlavní obsah

Mladý řidič dodávky na D5 narazil do náklaďáku, dálnice byla uzavřena

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Dálnici D5 uzavřela ve středu ráno na 106. kilometru ve směru k německé hranici za Nýřany vážná dopravní nehoda. Srazila se při ní dodávka s nákladním vozidlem. Řidič dodávky utrpěl při nehodě vážná zranění. O nehodě informovala policejní mluvčí Jana Tomková.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Místo nehody na dálnici D5

Článek

Nehoda se stala po šesté ráno. Pětadvacetiletý řidič dodávky Citroën narazil zezadu do malého nákladního automobilu Iveco. „Při nehodě došlo k vážnému zranění řidiče dodávky, se kterým byl převezen do plzeňské nemocnice,“ dodala policejní mluvčí.

Požití alkoholu před jízdou bylo u obou řidičů vyloučeno dechovou zkouškou.

Dálnice zůstává po havárii ve směru na Německo zcela neprůjezdná a doprava je odkláněna. „K objízdné trase mohou motoristé využít exit 100 na Heřmanovu Huť a najet zpět na dálnici mohou pak na 107. kilometru,“ uvedla policejní mluvčí.

V místě nehody je již odtahová služba. V současné chvíli jsou odstraňovány následky nehody. „Předpokládáme, že doprava bude na dálnici obnovena během dopoledne, odhadem do deseti hodin,“ upřesnila Tomková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám