Hlavní obsah

Opilá dívka ve Zlíně nezvládla striptýz, pokousala číšníka a napadla policisty

Novinky, lsi
Zlín

O nevšední představení se hostům jedné zlínské pizzerie v noci na pátek postarala šestadvacetiletá dívka. Ve stavu silné opilosti se pokusila na baru o striptýz, neudržela však rovnováhu a spadla ze stolu. Potom ještě pokousala číšníka, který se jí snažil z restaurace vyvést, uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Šestadvacetiletá dívka dorazila do pizzerie na zlínském sídlišti kolem desáté hodiny večer. Podle očitých svědků byla zjevně podnapilá. „Už při příchodu vzbuzovala svým hlasitým projevem u všech návštěvníků pozornost,“ uvedla policejní mluvčí.

V restauraci se vyšplhala na bar a snažila se vysvléct oblečení. Vzhledem ke svému stavu ale svlékání nezvládla, ztratila rovnováhu a spadla na zem. „Obsluhující číšník ji vyvedl ven a požádal ji, aby se už nevracela a svým chováním nerušila ostatní hosty,“ popsala další vývoj události Kozumplíková.

 Kousla číšníka do ruky

Žena ale na číšníka nedala a vrátila se zpět do restaurace. Tam začala pochodovat po barovém pultu a vulgárně vykřikovat na hosty i obsluhu restaurace. Barman se jí opět pokusil vyhodit, což si exhibicionistka nechtěla nechat líbit, a tak ho kousla do ruky.

„Ten si to nenechal líbit, zavolal policejní hlídku a odebral se k ošetření do zlínské nemocnice,“ uvedla dále policejní mluvčí. Zasahující policisté dechovou zkouškou zjistili, že je žena opravdu silně opilá, přístroj ukázal 2,4 promile alkoholu. V obavě, aby žena incident nezopakovala, ji policisté odvezli na služebnu. To ale ještě netušili, co je čeká.

Skončila na záchytce

„Střídavě brečela, smála se, napadala policisty verbálně i fyzicky. Odmítala se podrobit kontrole, neposlouchala policejní výzvy, neustále se snažila z místnosti odejít nebo se alespoň svléknout,“ popsal situaci na služebně policejní mluvčí.

Po několika marných pokusech ženu uklidnit a provést náležité administrativní úkony, policisté odvezli výtržnici na záchytku.

„Nezvladatelná mladá žena se dopustila přestupků proti veřejnému pořádku a občanskému soužití a hrozí jí za ně ve správním řízení až dvacetitisícová pokuta,“ dodala Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám