Hlavní obsah

Notorický zloděj benzínu z Prahy-západ nedopatřením ukázal kameře tvář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už pět měsíců navštěvuje pražské benzínky zloděj, který si neláme hlavu s placením pohonných hmot. Nedávno ovšem nechal bezpečnostní kameru natočit svou tvář, a tak policisté doufají, že ho někdo po zveřejnění pozná.

BEZ KOMENTÁŘE: Tvář muže, který tankuje na benzínkách a bez placení ujede Video: Policie ČR

 
Článek

Postrach pump řádí převážně v okrese Praha-západ, policisté ale nevylučují, že zajíždí se svým stříbrným Renaultem Espace i do dalších míst ve středních Čechách. Dosud způsobil škodu 25 tisíc korun.

„Vozidlo je ve všech případech opatřeno jednou a tou samou registrační značkou, samozřejmě kradenou,“ uvedl ve čtvrtek mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

BEZ KOMENTÁŘE: Tvář muže, který tankuje na benzinkách a bez placení ujede

V jednom případě, zřejmě aby působil důvěryhodně, se zašel zeptat prodavače na dálniční známku. Asi mu ale nedošlo, že tím dal kriminalistům prostřednictvím videozáznamu eso do rukávu.

Jeho podobu teď detektivové zveřejnili a prosí občany, kteří vědí, jak se zloděj jmenuje nebo kde se zdržuje, aby vytočili linku 158 a informace tam předali.

Reklama

Výběr článků

Načítám