Hlavní obsah

Z ústavu utekl chlapec, kamarádi ho nejspíš zneužívají k trestné činnosti

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z dětského diagnostického ústavu U Michelského lesa v Praze utekl teprve čtrnáctiletý chlapec Gabriel Langer. Podle informací je se staršími kamarády, kteří jej pravděpodobně zneužívají k provádění protiprávních aktivit. Uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie České republiky

Pražští kriminalisté pátrají od 23. července po teprve čtrnáctiletém chlapci, který v nestřežený okamžik už opakovaně utekl ze zahrady dětského diagnostického ústavu U Michelského lesa na Praze 4.

Článek

Chlapec zmizel 23. července v nestřežený okamžik ze zahrady dětského diagnostického ústavu. Nestalo se tak poprvé.

Podle policie by se měl hoch pohybovat po metropoli v lokalitách Háje, Chodov nebo Opatov. Není však vyloučeno, že se může objevit i mimo Prahu.

„Teprve čtrnáctiletý chlapec je vysoký 173 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť a krátké hnědé vlasy. Zvláštním znamením je jizva na levém zápěstí. V době útěku byl oblečený do krátkých kalhot a trička s krátkým rukávem. Na nohou měl sportovní obuv,” uvedla Rösslerová.

V případě jakýchkoliv informací k hledanému mladíkovi, především k místu jeho pobytu, kontaktujte linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám