Hlavní obsah

Otec a syn zmlátili tyčí muže, který v Brně čistil auto

Právo, Miroslav Homola
Brno

Velmi bolestivé vzpomínky bude mít na uplynulý víkend třiatřicetiletý muž z Brna-Tuřan. Když za pomoci svého malého syna čistil interiér svého vozu, přišel jej podle dosavadních zjištění provokovat místní devatenáctiletý mladík. Po chvíli se dostavil i jeho otec ve velmi bojovné náladě.

Dvojice brutálně napadla muže při čištění auta Video: Policie ČR

 
Článek

„Vzápětí došlo ke slovní potyčce. Vtom se ovšem nečekaně objevil znovu mladík, tentokrát s tyčí v ruce, a muže napadl. Oba, tedy otec i syn, pak poškozeného surově zbili a způsobili mu několik zranění v obličeji i po těle. V době, kdy na místo dorazila přivolaná hlídka, zadržela na místě jen staršího z mužů. Ten je nyní stíhán pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, za který mu může hrozit až desetileté vězení,” uvedla k incidentu policejní mluvčí Andrea Straková.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá pro těžké ublížení na zdraví pro Romanu Kudríkovi

Po jeho synovi Romanu Kudríkovi policisté stále pátrají a žádají o pomoc i veřejnost. Jakékoliv informace k pohybu či pobytu podezřelého mladíka mohou lidé neprodleně sdělit přes tísňovou linku 158.

Zbitý muž utržil od dvojice řadu kopanců i ran tyčí především do oblasti hlavy a zad. Zraněný má mimo jiné zlomený nadočnicový oblouk, otřes mozku a řadu pohmožděnin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám