Hlavní obsah

Patnáctiletá dívka utekla zdravotníkům, obávají se, že by si mohla ublížit

Právo, jr
Zlín

Patnáctiletou Ivetu Krejčířovou, která v neděli zmizela ze zdravotnického zařízení v Kroměříži, hledají policisté ve Zlínském kraji a v celé ČR. Policie a zdravotníci se obávají, že by si dívka mohla ublížit.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Iveta Krejčířová

Článek

„Dívka v neděli krátce před polednem utekla ze zdravotnického areálu. Nemá u sebe osobní doklady, mobilní telefon ani peníze. Vůči okolí není nebezpečná. Je zde však důvodná obava, že by si mohla ublížit,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Hledaná dívka je štíhlé postavy a je 168 centimetrů vysoká. Má oválný obličej s akné, zelenohnědé oči a rovné, tmavě hnědé vlasy po ramena. Oblečena byla do modrých riflí a světle modré mikiny na zip bez kapuce, na nohou měla bílé tenisky.

„Po pohřešované bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Policisté prověřili přátele, rodinné příslušníky, silniční tahy, nádraží a další místa, kde se shromažďují lidé. Bohužel prozatím bezvýsledně. V pátrání stále pokračujeme. Jeden z předpokladů je, že míří do Zlína či jeho okolí. Je možné, že se při své cestě snaží stopovat vozidla,“ uvedla Kyšnerová.

„Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání. Informace o pohřešované mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám