Hlavní obsah

Opilý chlapec v Ostravě vystupoval z trolejbusu oknem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Scéna jako z povedené grotesky se naskytla v neděli ostravským strážníkům, kteří si na zastávce všimli mladého muže visícího na okně trolejbusu. Když se s ním snažili navázat kontakt, zjistili, že jde o čtrnáctiletého těžce opilého mladíka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala mluvčí ostravské městské policie Vladimíra Zychová. „Strážníci si všimli na zastávce, jak ze stojícího trolejbusu vylézá oknem mladý muž. Zajímali se, proč mladík nevystoupil jako ostatní cestující dveřmi. Ten však se strážníky odmítal komunikovat. Bylo zjevné, že dotyčný je opilý,“ řekla mluvčí.

Strážníkům se opilec jevil velmi mladě, a protože odmítl prokázat totožnost, museli ho předvést na policejní oddělení. „Zde se podezření strážníků potvrdilo, jednalo se o teprve 14letého mladíka. Dechová zkouška se u mladíka ani při opakovaných pokusech nezdařila,“ uvedla Zychová.

Pro mladíka si musela na policejní oddělení přijet jeho matka. „O události bude informován orgán sociální péče,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám