Hlavní obsah

Na dálnici D1 se srazily kamióny, tvoří se kolony

• Aktualizováno

Po srážce dvou kamiónů nedaleko Velké Bíteše ve směru na Prahu se na dálnici D1 v pondělí odpoledne vytvořily několikakilometrové kolony. Provoz je v místě možný pouze jedním pruhem. Nehoda se obešla bez zranění.

Foto: Jerex

Nehoda na 168. kilometru

Článek

Nehoda se stala u exitu 168. Jeden z kamiónů skončil částečně mimo vozovku. Nákladní auta blokují odstavný a pravý jízdní pruh. Příčinami nehody se zabývají policisté.

Podle Ředitelství silnic a dálnic lze komplikace očekávat do 16.15. V místě se vytvořila až tříkilometrová kolona, která za místem nehody navazuje na další kolonu. Ta se tvoří kvůli modernizaci dálnice v úseku Velká Bíteš–Lhotka, kde se jezdí jedním pruhem v protisměru.

Foto: Jan Kočvara, Mapy.cz

Kolony na dálnici D1 na 168. kilometru ve směru na Prahu se tvoří několikakilometrové kolony

V pondělí odpoledne u Všechrom nedaleko Prahy zkomplikovala dopravu na D1 také nehoda osobního auta, které vylétlo mimo vozovku a narazilo do svodidel.

Doprava ve směru od Brna byla dočasně přerušena kvůli přistání vrtulníku záchranné služby, v úseku se vytvořila kolona. Podle policejního mluvčího Jakuba Vinčálka by se měl provoz v místě obnovit kolem 14.00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám