Hlavní obsah

Muž se pohádal se švagrem, ten vzal pistoli a zastřelil ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Policie vyšetřuje vraždu třiapadesátiletého muže v domku ve Štítné nad Vláří na Zlínsku. Minulý čtvrtek ho údajně zastřelil jeho o šest let starší švagr. Kriminalisté podezřelého muže obvinili z vraždy, v případě uznání viny mu hrozí až 20 let vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Státní zástupce Roman Kafka potvrdil, že podal návrh na vzetí obviněného do vazby, čemuž již okresní soud vyhověl.

K tragédii vedla ostrá hádka mezi oběma muži. Obviněný pak údajně odešel do vedlejší místnosti pro krátkou střelnou zbraň a svého soka zastřelil.

V letošním roce se jedná o pátou vraždu ve Zlínském kraji. V únoru sedmačtyřicetiletý muž pod vlivem alkoholu údajně v domě v obci Březová na Uherskohradišťsku bodl svého o devět let mladšího bratra. Napadený zemřel v nemocnici.

V březnu třiačtyřicetiletý muž ve Valašském Meziříčí podle policie ubil svou o 20 let mladší partnerku. Oba také holdovali alkoholu. V červenci šestačtyřicetiletý cizinec ve Zlíně údajně připravil o život o devět let staršího bezdomovce. V těchto dnech policie obvinila dva Slováky z vraždy čtyřiačtyřicetiletého muže ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku. Policie v kraji navíc vyšetřuje i osm pokusů o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám