Hlavní obsah

Audi se řítilo Prahou, narazilo do policejního auta a skončilo ve sloupu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté ve středu krátce před půlnocí v Praze 2 pronásledovali šestadvacetiletého řidiče v audi, který odmítl na jejich výzvy zastavit. Nebezpečně řítící se vozidlo cestou narazilo i do jiného policejního auta. Jak policisté záhy zjistili, zadržený mladík má bohatou majetkovou trestní minulost.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté pronásledovali bílé audiVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič světlého audi nereagoval na výzvy k zastavení a policistům ujížděl ulicí Bělehradská a Nuselská. Cestou projel na červenou křižovatku a pokračoval v protisměru na Prahu 10.

„V ulici Na Louži se dokonce nebezpečný řidič střetl se služebním vozidlem policie a pokračoval dále ulicí Moskevská,“ informovala ve čtvrtek mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Podle ní pak řidič nezvládl řízení a naboural do nosného sloupu trolejí. Policisté jej, 23letou spolujezdkyni a další dva muže (35, 36) pomocí hmatů a chvatů následně vytáhli z vozu a ten prohledali. Na sedadle řidiče našli plynovou pistoli.

Policisté kontrolou evidence zjistili, že řidič audi má třicet záznamů v trestním rejstříku a devětkrát byl soudně trestán za majetkovou trestnou činnost. Za maření výkonu úředního rozhodnutí mu hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám