Hlavní obsah

Muž volal na balkóně o pomoc, žena ho napadla paličkou na maso

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ve vazební věznici skončila koncem minulého týdne pětadvacetiletá žena, která pomocí paličky na maso napadla svého o 22let staršího partnera. Podle policie svého muže udeřila desetkrát do hlavy, naštěstí mu ale nezpůsobila vážnější zranění.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Do bytu policejní hlídka dorazila na základě oznámení prostřednictvím tísňové linky.

„Mezi partnery mělo dojít k slovní rozepři, která měla vyvrcholit fyzickým atakem vůči 47letému muži. Žena měla k útoku použít paličku na maso, kterou druha udeřila více než desetkrát do hlavy,“ uvedla mluvčí s tím, že útok naštěstí neměl fatální následky.

Napadenému se podařilo utéct na balkón, odkud zavolal pomoc.

„Hlídka na místě nalezla 25letou ženu se zhruba půlročním dítětem v náručí a jejího partnera s krvácivým zraněním hlavy. Policisté ženu zadrželi a nejprve byla umístěna k vystřízlivění, protože dechová zkouška vykázala přes dvě promile alkoholu,“ dodala mluvčí s tím, že žena byla již v minulosti odsouzena za násilnou trestnou činnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám