Hlavní obsah

Karvinou obchází osahávač žen, neměly by chodit v noci bez doprovodu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Asi pětadvacetiletý dosud neznámý muž už několik týdnů děsí ženy v karvinské městské části Mizerov. Policie už ví o šesti mladých ženách, které nejprve pronásledoval a pak je osahával. Pachatel se zatím naštěstí nechoval agresivně a ke znásilnění nedošlo, policie však přesto varovala ženy, aby v nočních hodinách nechodily bez doprovodu.

Foto: Policie ČR

Portrét hledaného muže

Článek

Podle získaného popisu se jedná o muže vysokého 170-180 centimetrů, který má tmavé kratší vlasy, nosí brýle a na hlavě má v době přepadení kapuci nebo basebalovou čepici.

„Vybírá si mladší ženy, které nejprve sleduje a na chodbě domu je začne osahávat a uteče. Oznámení o těchto útocích máme celkem šest,“ uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Ve spolupráci s přepadenými ženami byl sestaven také identikit pachatele.

„V případě informací o muži na portrétu neprodleně volejte na telefonní číslo 974 734 316 nebo 974 734 329. Mimo pracovní dobu nebo večer lidé mohou volat na bezplatnou linku 158,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám