Hlavní obsah

Trojčlenný gang prodával drogy i v teplickém second handu

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Tepličtí kriminalisté zadrželi v pondělí po několikaměsíčním vyšetřování trojici distributorů pervitinu. Za účasti zásahové jednotky skončili v poutech dva cizinci ve věku 50 a 26 let a 25letá Češka. Všichni tři od srpna loňského roku prodávali v lázeňském městě drogy.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Prodej probíhal nejen v jedné z teplických heren, ale poněkud netradičně i v provozovně second handu. Za uvedené období trojice prodala pervitin ve stovkách případů, například v bazaru s obnošeným oblečením se vystřídalo i deset „klientů“ denně,“ informoval Právo teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Při domovních prohlídkách policisté zajistili digitální váhy, finanční hotovost a přes 80 gramů drogy. „Všichni tři dealeři byli obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což jim hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let,“ připomněl Vítek.

Vyšetřovatel podal návrh na vzetí obviněných cizinců do vazby, vyšetřování ženy, která s policisty spolupracovala, probíhá na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám