Hlavní obsah

Devítiměsíční holčičku a jejího otce našli na Třebíčsku mrtvé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zašovice
Aktualizováno

Policisté nalezli v domě v Zašovicích na Třebíčsku mrtvou devítiměsíční holčičku a její 29letého otce a zahájili vyšetřování okolností jejich smrti. Byla nařízena soudní pitva. Ve čtvrtek o tom Právo informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policie se o hrůzném případu dozvěděla ve středu večer.

„Přijali jsme oznámení, že v obci Zašovice došlo k úmrtí dvou osob - devětadvacetiletého otce a jeho devítiměsíční dcery. K objasnění příčin úmrtí byla nařízena v obou případech pitva. K tomu, jak k úmrtím došlo, se zatím až do výsledků pitev nebudeme blíže vyjadřovat,“ uvedla Čírtková.

Odmítla také komentovat informace v některých médiích, že otec dceru nejprve uškrtil a pak se sám oběsil. „Jde o spekulace, které mohou být zavádějící,“ dodala mluvčí s tím, že další informace k případu by měla mít policie k dispozici v pátek ráno.

Zdroj z místa Novinkám řekl, že muž byl skutečně objeven oběšený.

V červenci ve stejné rodině zemřel za nevyjasněných okolností pětiletý chlapec. Jeho smrt policisté rovněž prověřovali. Jeho příbuzní oznámili, že spadl z traktůrku, hoch by s těžkými zraněními převezen do nemocnice, kde později zemřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám