Hlavní obsah

Agresivní řidička v audi nabourala pět aut v centru Prahy

– Praha
Novinky, Petr Nový

Mladá řidička vozu značky Audi řádila ve čtvrtek se svým vozem v ulicích Prahy. Na konci své zběsilé jízdy, při které nabourala několik zaparkovaných aut, skončila v policejních poutech. Vůči mužům zákona byla nezvykle agresivní.

Článek

Osmadvacetiletá řidička při velmi rychlé jízdě v ulici V Kolkovně na Starém městě v centru metropole nabourala postupně pět vozů zaparkovaných po obou stranách ulice. Nejdříve zasáhla zelený pick-up, následovaly další vozy. Luxusní lamborghini za čtyři milióny korun jen těsně minula.

Nehoda se stala před jedenáctou hodinou. Řidička byla agresivní k přivolaným záchranářům, kteří ji po nehodě chtěli ošetřit.

„Na místo proto musela kromě dopravní hlídky vyjet i pohotovostní jednotka. Agresivní ženě nasadili policisté pouta,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Žena jevila známky opilosti, dýchnout policistům na místě ale odmítla. Po následném převozu do nemocnice a vyšetřeních však nadýchala přes dvě promile.

„Je podezřelá z ohrožení pod vlivem návykové látky, škoda na všech šesti vozech byla odhadnuta na 400 tisíc korun,“ doplnila Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám