Hlavní obsah

Na Jižní spojce se porouchal autobus plný vězňů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Neobvyklá podívaná se naskytla v úterý řidičům projíždějícím po pražské Jižní spojce. Vězeňské službě se při transportu odsouzených porouchal jeden z autobusů a vězni tak museli přestupovat z jednoho vozu do druhého přímo u frekventované silnice.

Článek

Vězni byli převáženi v několika autobusech speciálně upravených pro transport odsouzených. Jeden vůz se však porouchal, a bylo tak nutné operativně transportované přesadit do jiného vozu.

Vězeňská služba oba autobusy zaparkovala u kraje silnice těsně za sebou k plotu tak, aby vznikla jen úzká průchozí ulička. Navíc všude kolem hlídkovali pracovníci Vězeňské služby, a to i se psem.

Vězni pak přestupovali vždy po trojicích ze zadního porouchaného stroje do předního. Dokud předchozí skupina nezaujala svá nová místa, další vězni se k přechodu nezvedali. Přestup proběhl bez problémů a druhý autobus pak mohl vězně odvést na místo určení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám