Hlavní obsah

Ztraceného rybáře našli záchranáři mrtvého

Právo, Jana Pechová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč
Aktualizováno

Rozsáhlé pátrání po 38letém muži, který zmizel u rybníka Asuán v katastru obce Mladoňovice na Třebíčsku, skončilo smutně - v pondělí po poledni potápěči našli jeho tělo na dně nádrže. Potvrdil to mluvčí třebíčské policie René Novotný.

Článek

Hledaný muž ze Slavonic na Jindřichohradecku na místě navštívil kamarády rybáře. S těmi se pak v noci ze soboty na neděli rozloučil s tím, že se jde vyspat do auta. Jenže tam ho jeho přátelé po chvíli nenašli.

Po neúspěšném pátrání v okolí se obrátili na policii. Policisté spolu s psovody, potápěči a hasiči hledali muže během celé neděle bez úspěchu. Po více než dvou hodinách pondělního pokračování mohla akce skončit. Šťastná dohra se ale nekonala, tělo hledaného objevili potápěči.

„Vyšetřovatel nařídil pitvu, musí se určit příčina smrti. A také její okolnosti,“ naznačil policejní mluvčí, že hledání sice skončilo, vyšetřování však teprve odstartovalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám