Hlavní obsah

Cyklista po srážce s vlakem utekl

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Hlášení o střetu vlaku s cyklistou dostali v úterý na tísňovou linku 112 policisté ve Zlíně. Na místě však cyklistu nenašli, z místa nehody utekl.

Článek

„K nehodě došlo v úterý. Z linky 112 přišlo na policejní operační středisko hlášení, že ve svitovském areálu došlo ke střetu motorového vlaku s cyklistou. Na místo okamžitě vyjela hlídka policistů, na které čekalo překvapení. Cyklista od nehody jednoduše utekl,“ informovala ve středu mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Jana Bartíková.

„O půl šesté ráno projížděl svitovským areálem osobní vlak. Neznámý muž nerespektoval výstražná znamení a vjel na přejezd. Vůz zachytil zadní část kola a muže odhodil na zasněženou silnici. Strojvůdce zastavil až na rychlobrzdu. Z okna uviděl, že cyklista se zvedl a odchází. Když se ho snažil přivolat a ujistit se, že je v pořádku, muž i s kolem zrychlil a utekl,“ popsala Bartíková.

Se šťastnými konci srážek s vlakem se policisté nesetkávají příliš často. Podle nich si dotyčný do rodného listu může připsat další datum narození.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám