Hlavní obsah

V kufru havarovaného vozu v Praze našli policisté svázaného muže

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští policisté nalezli při dopravní nehodě v Praze 8 v kufru automobilu spoutaného muže. Ten jim oznámil, že byl unesen. Posádka vozu po nehodě z místa utekla.

Článek

"Kriminální policie případ vyšetřuje jako trestný čin vydírání. Uprchlé osoby jsou policistům známé a policie po nich intenzivně pátrá. V tuto chvíli ale nebudeme sdělovat bližší informace," řekla Novinkám v úterý odpoledne mluvčí policie Eva Miklíková.

Podle informací TV Nova jde o právníka, který se specializoval na vymáhání pohledávek. Skupina mužů ho ráno násilně unesla a ujížděla s ním ulicemi města. Policie ale informaci nepotvrdila. Jejich úprk ale skončil nehodou.

Ráno byla hlídka dopravních policistů přivolána do křižovatky ulic Čimická – Pod Čimickým hájem v Praze 8, kde došlo k dopravní nehodě osobních vozů Škoda Fabia a Citroën Xantia.

Muž nebyl zraněn

"Vzhledem k tomu, že osádka fabie z místa utekla, přistoupili policisté k prohlídce vozu. Při té nalezli v zavazadlovém prostoru spoutaného pětatřicetiletého muže. Nebyl naštěstí nijak zraněn," řekla mluvčí Miklíková.

Na místo okamžitě vyjeli kriminalisté, kteří provádějí šetření a zjišťují okolnosti celého případu. "Z prvotního vyšetřování nelze vyloučit, že se dotyčný stal obětí únosu," doplnila Miklíková.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám