Hlavní obsah

Motorkář si v Praze nevšiml autobusu a havaroval

Praha

Vážná dopravní nehoda se v pondělí stala na ulici Evropská v Praze. Motocyklista, který se ohlížel za sebe, si nevšiml pomalu jedoucího autobusu a v plné rychlosti do něj narazil.

Článek

S těžkým poraněním byl převezen do nemocnice. K nehodě motocyklisty došlo také u obce Hrubý Rohozec na Semilsku. Mluvčí severočeské policie Ludmila Knopová řekla, že řidič motorky v noci na neděli nezvládl průjezd kruhovou křižovatkou a při nehodě se těžce zranil.

Zhruba po půl hodině na následky svých zranění zemřel. Nehodu dosud vyšetřuje policie. Je to již devátá oběť dopravních nehod, které se staly na silnicích během velikonočního víkendu.

Motorkář na Kutnohorsku těžce zranil

Záchranáři odpoledne vyjížděli k obci Přívlaky na Kutnohorsku, kde motocyklista nezvládl řízení a naboural do plotu. Utrpěl zřejmě vážný úraz hlavy a komplikovanou zlomeninu nohy, sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Nehoda se stala před 14:00. Vrtulník mladíka přepravil na anesteziologicko-resuscitační oddělení pražské motolské nemocnice. Motorkáři na středočeských silnicích bourali i v sobotu a neděli, dva z nich kolize nepřežili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám