Hlavní obsah

Rozdávání peněz na českobudějovickém náměstí vyšetřuje policie

Právo, vc, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Jihočeští policisté se zabývají úterní akcí soukromého rádia na českobudějovickém náměstí. Rádio na náměstí rozhazovalo poukázky na peníze a lidé, kteří je chytali, se málem ušlapali. Dvacet dva jich záchranka odvezla do nemocnice, další dva přišli později sami s nevolností.

Článek

"Zjišťují, zda nedošlo ke spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. Prošetřují průběh celé akce a prověřují, zda pořadatel splnil své povinnosti s tím související a zda z jeho strany nedošlo k porušení zákona, ale i případnou míru zavinění jednotlivých aktérů, kteří na akci byli,“ uvedla k postupu policistů českobudějovická policejní mluvčí Regina Tupá.

:. Kvůli penězům se na náměstí v Českých Budějovicích zranilo 24 lidí.

FOTO: Mediafax

"Sedm dětí je hospitalizováno na dětském oddělení. Z toho pět utrpělo lehčí či střední zranění a dvě na jednotce intenzivní péče a jejich zranění jsou těžšího charakteru. Jsou to převážně vnitřní poranění v oblasti hrudníku. Dá se říci, že ty děti jsou postiženy nejvíc," sdělil Právu ve středu dopoledne mluvčí českobudějovické nemocnice Jan Dušek.

:. Soukromé rádio v centru města vysypalo 100 tisíc korun. Doslova rozběsněné lidi musela ošetřit záchranná služba.

FOTO: Mediafax

Rádio způsobilo pozdvižení slibem, že mezi zájemce vysype 100 000 korun. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám