Hlavní obsah

Po střelbě na policejní služebně zraněn policista

Právo, Novinky, Petr Nový, Petr Blahuš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V nemocnici skončil v noci na neděli policista, kterého pravděpodobně nešťastnou náhodou postřelil jeho kolega na služebně v Cukrovarské ulici v pražských Čakovicích. Případ si převzala policejní inspekce.

Článek

Mluvčí pražské policie Andrea Zoulová i mluvčí policejní inspekce Martina Lídlová Novinkám střelbu na služebně potvrdily. „Inspekce se případem zabývá, bližší informace k události ale nyní sdělovat nebudeme,“ řekla Martina Lídlová.

„Ze služebny jsme převezli do nemocnice Bulovka 33letého muže s bočním průstřelem nártu na noze,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Co přesně se na policejní služebně stalo není zatím známo.

Incident se stal podle informací Práva mezi půlnocí a jednou hodinou ráno při manipulací se služební zbraní. V současné době se pracuje na znaleckých posudcích. Rozhodnutí o postavení policisty mimo službu je na jeho nadřízeném.  

Reklama

Výběr článků

Načítám