Hlavní obsah

Jak efektivně studovat vysokou školu při zaměstnání?

Komerční článekServis VŠEM

Nároky zaměstnavatelů na kvalifikaci zaměstnanců se stále zvyšují. Dálkové studium se tak stává pro mnoho lidí jedinou možností, jak získat či doplnit vzdělání při zaměstnání. Nabídka škol je však široká a volba nemusí být jednoznačná.

Studium VŠEM

Článek

Vzdělání je investice, která může přinést mnohé výhody včetně šance na kariérní postup a s tím spojené vyšší platového ohodnocení.  Lidé mohou mít obavy studovat i pracovat zároveň.  Dnes však existují školy, které dokázaly vytvořit vzdělávací systém tak, aby umožnily pracujícím studentům zvládnout studium s ohledem na jeho náročnost. Jednou z nich je Vysoká škola ekonomie a managementu (VŠEM).

„Díky dlouholeté zkušenosti jsme maximálně přizpůsobili studium potřebám našich dálkových studentů, proto zkoušky i výuka probíhají pouze o víkendech. Zkoušky se navíc mohou skládat v průběhu celého roku. Také rozvíjíme systém e-learningu, unikátního výukového systému vhodného právě pro studium při zaměstnání, testujeme videokonzultace a další novinky. Snažíme se vytvořit všem našim studentům co nejlepší podmínky studia,“ vysvětluje principy VŠEM ředitelka Lucie Čunderliková.

Více informací o VŠEM se můžete dozvědět na Dni otevřených dveří 7. května nebo na www.vsem.cz či na www.mba.vsem.cz.

Výběr článků

Načítám