Hlavní obsah

Štěpánka Duchková házela po kolednících kameny

PRAHA

Velikonoční svátky se nezadržitelně blíží, typická výzdoba vás provází téměř na každém rohu a nejeden muž už začal sbírat proutí na pomlázky. Pravou velikonoční atmosféru však asi neprožije moderátorka Zpravodajského deníku televize Prima, Štěpánka Duchková.

Článek

"Letos ani nemusím moc přemýšlet, kam se před koledníky schovám. Vyrazím totiž hrát golf do Itálie, a to se skupinou začátečníků a trenérem. Místo pomlázkou mě tam asi někdo prožene golfovou holí," řekla Duchková.

Ale velikonočním svátkům se nejspíše nevyhýbá cíleně - moderátorka totiž velmi ráda vzpomíná na Velikonoce, které prožila jako malá. Do vzpomínek se ale vkrádá i obraz toho, jak utíkala před koledníky, kteří po ní házeli kameny. "Naši spolužáci ze základní školy si tenkrát rozšířili nabídku velikonočních zvyků. Včetně toho, že nás mlátili pomlázkou, tak po nás taky házeli kamení. Musím ale přiznat, že jsme jim ho házely zpátky," pronesla za sebe a své kamarádky už s úsměvem Štěpánka Duchková.

Reklama

Související témata:

Související články

Tereza Duchková si udržuje formu power jógou

Muzikálová herečka Tereza Duchková je poslední dobou pracovně velmi vytížená. I přesto si dokáže najít čas na sportování, aby si udržela dobrou kondici. Vedle...

U Štěpánky Duchkové se kytkám nedaří

Televizní moderátorka Štěpánka Duchková se přiznala, že nemá skoro žádné květiny, jimiž by přivítala léto. Všechny jí prý uschnuly. Na vině je přitom...

Výběr článků

Načítám