Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová miluje svůj nudný život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Britská herečka Gwyneth Paltrowová se na serveru Newindpress rozpovídala o svém údajně nudném životě s rockerem a jejím manželem Chrisem Martinem. Základem jejich štěstí je prý nutná relaxace.

Článek

Herečka se ale obhajuje, že to neznamená, že jsou líní, nebo dokonce unudění k smrti. Rodinný život si prý užívá a nemůže si na nic stěžovat.

"Takhle svět vnímá naši zemi, Británii. Myslí si, že jsme nudní. Že jen cvičíme jógu nebo zůstaneme doma a koukáme na UK Gold (britský kabelový kanál). Já myslím, že jsme velice šťastní. Nehledáme v našem životě jiné věci. Máme rádi náš dům. Máme rádi naše dítě. A milujeme naše přátele," řekla serveru Contactmusic.

"Nemyslím, že by takoví lidé, kteří berou koks nebo se svlékají na veřejnosti měli bohatší a méně nudný život, nežli já," dodala držitelka Oscara, která s manželem očekává narození druhého potomka.

Reklama

Související články

Gwyneth Paltrowová chce jít na plastiku

Herečka Gwyneth Paltrowová, přichystala fanouškům veliké překvapení. Rozhodla se, že podstoupí plastickou operaci prsou. Doposud byla herečka příkladem...

Výběr článků

Načítám