Hlavní obsah

Harryho snoubenka Meghan zrušila účty na sociálních sítích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snoubenka britského prince Harryho Meghan Markleová v úterý zrušila všechny své účty na sociálních sítích. Americká herečka, která v minulosti s oblibou sdílela řadu detailů ze svého soukromého života, se tak podle britských médií připravuje na novou úlohu členky britské královské rodiny. Harry si Markleovou vezme v kapli svatého Jiří na hradě Windsor 19. května.

Foto: Dominic Lipinski, ČTK/AP

Meghan Markleová

Článek

Markleová zrušila své účty na Instagramu, Facebooku i Twitteru, potvrdil oficiálně také Kensingtonský palác. Učinila tak údajně kvůli tomu, že „už je jistou dobu neužívala“. Markleová, známá především ze seriálu Kravaťáci, zveřejňovala lifestylové příspěvky také na webové stránce The Tig, kterou zrušila již v dubnu loňského roku.

V prosinci Markleovou na sociální síti Instagram, na níž se zveřejňují fotografie s krátkým doprovodným textem a takzvanými hashtagy, sledovalo 1,9 miliónu uživatelů. Na Twitteru měla přes 350 000 takzvaných followerů a její facebookovou stránku sledovalo téměř 800 000 uživatelů.

Foto: Toby Melville, Reuters

Harry a Meghan.

Harry s Meghan Markleovou měli v úterý na programu první oficiální akci v Londýně. Ve čtvrti Brixton na jihu britské metropole navštívili rádio Reprezent FM, které mladým lidem umožňuje získat zkušenosti s prací v médiích. Na místě na snoubence čekaly stovky jejich příznivců.

Vnuk královny Alžběty II. Harry je po svém otci Charlesovi, bratru Williamovi a jeho dětech Georgeovi a Charlotte pátým v pořadí následnictví trůnu. Narození dalšího potomka Williama a vévodkyně Kate letos na jaře by jej mělo ale odsunout ještě o jednu příčku až na šestou pozici.

Zasnoubení s Markleovou, která se v roce 2013 rozvedla se svým prvním manželem producentem Trevorem Engelsonem, předcházel osmnáctiměsíční vztah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám