Hlavní obsah

Během pohovoru na novou práci zastavil zloděje, pak dostal místo

Novinky, vps

Zvláštní průběh měl pracovní pohovor v restauraci rychlého občerstvení pro jednoho mladíka z amerického New Orleansu. Pomohl totiž během něj zastavit zloděje, který vzal hotovost z pokladny. Práci poté dostal.

Foto: Profimedia.cz

Restaurace Popeyes Louisiana Chicken. Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v sobotu v Popeyes Louisiana Chicken, napsal web stanice CNN. Padesátiletý muž vešel do restaurace a požádal pokladní o rozměnění jednodolarovky. Pak sáhl do otevřené kasy, popadl hotovost a dal se na útěk.

U dveří ho ale zastavila vedoucí restaurace Danyanna Metoyerová. Dvojice spolu zápolila, když vtom zasáhl 18letý Devin Washington, s nímž Metoyerová vedla pohovor na místo u nich v podniku.

„Zkroutil jsem mu ruku za zády,“ uvedl Washington pro CBS News. Spolu s kuchařem poté drželi pachatele do příjezdu policie.

Metoyerová se svou zástupkyní se prý už předtím rozhodly, že mladíka najmou, jen mu to nestihly říci. Dramatická situace tak v jeho prospěch nerozhodla, „rozhodně mu to však neuškodilo“, řekla se smíchem Metoyerová. Washington si tak od ní vyslechl: „Bereme tě. Zasloužil sis to.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám