Hlavní obsah

Uvězněný pes si šikovně přivolal pomoc

Novinky, zkr
Waterford

Říká se, že psi a jejich majitelé se po čase začnou navzájem podobat. Jack Russell teriér, který zůstal sám zavřený v pojízdném karavanu, ale prokázal víc rozumu než jeho páníček, který ho tam zavřel. Aby si přivolal pomoc, začal troubit na klakson.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jack Russell teriér se snažil klaksonem přivolat pomocVideo: Cathalr25, Newsflare.com

 
Článek

Pes zůstal uvězněný v karavanu na parkovišti v irském Waterfordu na konci srpna. Když zvíře zjistilo, že ho majitelé opustili, uvelebilo se na řidičově sedadle a packami stisklo klakson umístěný ve volantu. A drželo.

Za jak dlouho se jeho majitel vrátil, není známo. Pes si ale každopádně vysloužil uznání od všech, kteří jeho počínání na parkovišti sledovali.

V horku to jsou muka

Lidé nechávají své miláčky v autě i v tropických teplotách. Během pár minut se však v zavřeném vozidle nedá dýchat. Organizace na ochranu zvířat PETA proto v červenci zorganizovala pokus s hráčem amerického fotbalu, který si na vlastní kůži vyzkoušel, co zažívá zvíře v rozpáleném autě.

Co zažívá pes v rozpáleném autě? PekloVideo: PETA

Tyrann Mathieu z Arizona Cardinals se nechal zavřít v rozpáleném automobilu. Po dvou minutách bylo uvnitř vozu 36 stupňů Celsia. Po osmi vyšplhal teploměr na 45 stupňů a zchvácený sportovec musel vystoupit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám