Hlavní obsah

Termín svatby oznámili snoubenci ve velkolepém stylu

– San Francisko
Novinky, zkr

Co se týče žádostí o ruku, je internet zahlcen nepřeberným množstvím více či méně zdařilých videí. Proto je až s podivem, když se někomu s podobnou tématikou povede zaujmout. Snoubencům Tylerovi a Kelly se to ale podařilo. Ti oznámili termín své svatby vskutku velkolepě, natočili k němu totiž téměř hollywoodský snímek, informoval server listu The Huffington Post.

Snoubenci natočili akční video, aby oznámili termín své svatby

 
Článek

Celé oznámení natočil pár ve stylu akčních filmů. Hlavní role si ve snímku nazvaném Operace: Zachránit datum zahráli samozřejmě hlavní aktéři nadcházející svatby Tyler Macniven a Kelly Henniganová. „Ostatní role obsadili rodinní příslušníci a přátelé, které jsme podplatili sendviči a šampaňským,“ vtipkoval budoucí ženich.

Děj je o tom, že snoubencům ukradne parta zločinců obálku s datem jejich svatby a oni se ji snaží získat zpátky. A to například střílením podvazkových pásů po zlodějích nebo pomocí bomby umístěné ve svatebním dortu. Natáčelo se v San Francisku a jeho okolí. Snímek vyšel na 400 dolarů (zhruba 10 tisíc korun) a nechybí v něm záběry nafilmované dronem.

V podobném duchu se prý ponese i obřad samotný. Ten se bude, jak se diváci na konci snímku dozvědí, konat letos 26. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám