Hlavní obsah

Holčička vypadla ze čtvrtého patra, sousedé ji chytili do deky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohotovost prokázali obyvatelé jednoho domu v čínském městě Ťiou-čchüan. Když si jeden z nich všiml, že z okna bytu ve čtvrtém patře vylézá malá holčička, neváhal a okamžitě začal shánět deku, do níž se mu nakonec s pomocí sousedů podařilo dítě chytit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sousedé chytili holčičku do dekyVideo: Reuters

 
Článek

Ťi-ťün Jen se zrovna vracel z nákupu. Slyšel volání o pomoc, tak upustil tašky a běžel zjistit, co se děje. Jakmile spatřil dívenku, neváhal a běžel k sousedce pro deku.

„Zrovna jsem spala, když v tom někdo klepal na dveře. Otevřela jsem a byl tam Jen. Ptal se mě, jestli mám deku. Když jsem se zeptala proč, řekl mi, že z okna visí malá holčička,“ citovala agentura Reuters Fej Jüovou.

V okamžiku, kdy sousedé pořádně napnuli deku, dítě spadlo dolů. Dopadlo rovnou do deky a nic se mu nestalo, což potvrdilo vyšetření v nemocnici.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí chytil do náručí roční dítě, které vypadlo z okna ve druhém patřeVideo: Reuters

Podobně pohotový byl i kolemjdoucí, který chytil do náručí roční dítě, jež před pár měsíci vypadlo z druhého patra bytu v čínském městě Čung-šan. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám