Hlavní obsah

Řidič kamiónu držel na dálnici volant nohou z místa spolujezdce

Novinky, zkr

Policie pátrá po řidiči kamiónu, který řídil svůj vůz skutečně nebezpečným způsobem. Kamioňák jel po dálnici, přitom seděl na místě spolujezdce a volant ovládal nohou, druhou měl položenou na palubní desce, uvedl server listu Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič náklaďáku se při své riskantní jízdě evidentně dobře bavil

 
Článek

Řidič se při své riskantní jízdě nechal natočit a video zveřejnil s popiskem v ruštině: „Někdy se člověk unaví, když jen sedí za volantem. Na sedadle spolujezdce to ale nevypadá jako práce.“ Záběry prý byly pořízeny v Mexiku, lidé v komentářích však reagovali, že je to spíš v Kanadě nebo USA.

Totožnost řidiče není zatím potvrzena, podle diskutérů jde ale o Ukrajince Vitalije Záporožce. Ten má na svém kanálu umístěn jediný videozáznam - jak se při řízení svlékl do trenek.

Mladík přišel o řidičák

Podobný nápad měl i dvacetiletý španělský mladík. Ten se letos v únoru natočil, jak řídí na dálnici u Barcelony osobní auto z místa spolujezdce.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík řídí auto z místa spolujezdceVideo: Policía Nacional

Video zveřejnil na internetu, policie ho záhy identifikovala a on se jí nakonec sám přihlásil. Soud ho v červenci potrestal půlroční podmínkou s odkladem na dva roky a na rok mu sebral řidičský průkaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám