Hlavní obsah

Moderátorku ve vysílání rozesmála vlastní hloupost

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austrálie

Blondýny jsou častým terčem posměchu kvůli své nepříliš vysoké inteligenci. Tento fakt minulý týden nechtěně potvrdila plavovlasá australská moderátorka Sarah Harrisová přímo v živém vysílání. Nutno ale dodat, že své hlouposti, která však mohla skončit tragicky, se z plných plic zasmála, informoval server Dailymail.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátorka se ve vysílání od plic zasmála své hlouposti

 
Článek

Moderátorka ranní relace televizní stanice Network Ten měla po svém boku jako hosta telepata Anthonyho Laye, který prý dokáže číst myšlenky druhých. Ve studiu předváděl trik, který se nazývá ruleta s hřebíkovačkou, tedy nastřelovací pistolí na hřebíky.

Před samotným kouskem, při kterém měl Laye zavázané oči, vzala jednu z pistolí do rukou Harrisová. Její host ji přitom vyzval, aby ho střelila do dlaně. Jenže blondýnka uchopila nástroj obráceně, takže mířila sama na sebe.

Diváci v publiku na ni začali okamžitě křičet, aby hřebíkovačku otočila. Ani to jí ale nepomohlo: „Otočit? Ale jak? Ale jak?” Nastalou dramatickou situaci ukončila až kolegyně Harrisové Jessica Roweová, která vběhla na pódium a pistoli nasměrovala správným směrem.

Moderátorka tak vrchovatě dostála pověsti o blondýnách. Na druhou stranu ale ukázala, že si umí udělat legraci sama ze sebe.

Reklama

Výběr článků

Načítám