Hlavní obsah

Mladík u kolejí tvrdě zaplatil za svou nerozvážnost

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladík jménem Jared Michael se chtěl vyfotit s jedoucím vlakem v pozadí, stylová fotka mu ale nevyšla. Stál totiž příliš blízko kolejí a strojvedoucí se ho rozhodl potrestat tím, že ho nakopl do obličeje. Video se stalo rychle populárním, nabízí se však otázka, zda se nejedná o promyšlenou habaďůru.

BEZ KOMENTÁŘE: Autoportrét skončil nečekaným kopancem do obličeje

 
Článek

„Chtěl jsem se vyfotit v bezpečné vzdálenosti s projíždějícím vlakem v pozadí. Asi jsem ale byl stále příliš blízko a dostal jsem kopanec do hlavy,“ okomentoval Michael své video.

Okamžitě po úterním zveřejnění videa se pak objevily spekulace, že se jedná o podvod a ve skutečnosti je video reklamou nebo vtípkem nějakého komika.

O tom, zda je video pravé, či ne, se v tuto chvíli dá jen spekulovat, za povšimnutí ale stojí fakt, že Michael chtěl dle svých slov pořídit selfie, tedy v dnešní době populární autoportrét, ve skutečnosti ale natáčel video. To lze ale vysvětlit tím, že při focení by se mu nemuselo podařit zachytit správný moment, kdežto z videa si pak mohl vybrat požadovanou fotku mnohem jednodušeji.

Ať už je pravda jakákoliv, video sbírá zhlédnutí raketovým tempem. Za pouhé dva dny ho totiž vidělo přes pět miliónů lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám