Hlavní obsah

Mladík si nechal vytetovat na ruku účtenku z fastoodu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletý Stian Ytterdahl si nechal vytetovat na pravé předloktí účtenku z pondělní večeře ve fastfoodu. Proč? Protože ho k tomu vyhecovali kamarádi. Prý se totiž v poslední době až příliš věnoval dívkám a zasloužil si za to potrestat. Mladík bizarního činu nelituje a dodává, že dopadl ještě dobře. Druhou možností totiž byla panenka barbie na hýždích.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si nechal vytetovat na ruku účtenku z fastoodu

 
Článek

„Někteří moji kamarádi si mysleli, že jsem až moc běhal za holkami, a chtěli mě potrestat. Když jsme byli v pondělí v restauraci, řekli mi, že můžu mít panenku barbie na hýždích, nebo účtenku na ruce,“ řekl Ytterdahl norskému serveru Romerikes Blad.

Tatér se nezvyklé zakázce podivil, ale vykonal ji. Výsledek pak vystavil na Facebooku jako „moje zatím nejdivnější tetování“.

Rodiče mladíka z jeho činu pochopitelně nejsou nadšeni. Jeho otec mu v e-mailu napsal, ať si nemyslí, že se s něčím takovým vrátí domů. Matka se z toho prý zhroutila.

Ytterdahl to doma brzy bude mít asi ještě těžší, tatér mu totiž nabídl, že mu zdarma vytetuje na druhou stranu účtenku za tetování. Mladý Nor souhlasil a termín si domluvil na příští týden. „Až mi bude 50 nebo 60, tak mi to možná nepřijde tak vtipné, ale je to moje volba,“ řekl.

Norský McDonald, jehož účtenku má mladík zvěčněnou na předloktí, ústy tiskového mluvčího pro Romerikes Blad odmítl spekulace, že se jedná o propagační akci.

Reklama

Výběr článků

Načítám