Hlavní obsah

Dívka na longboardu ve velké rychlosti nabourala do stáda krav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sport přináší nejen adrenalin a potěšení z pohybu, ale i zajímavé a vtipné situace. Své by o tom mohla vyprávět Amanda Rodenová, která minulý týden ve velké rychlosti na longboardu trefila statnou krávu.

BEZ KOMENTÁŘE: Au! To muselo bolet

 
Článek

Amanda s přáteli vyrazila minulý týden kopec Maryhill ve státě Washington, aby sjela klikatou silnici s kvalitním asfaltem na longboardu. Tamní silnice je pro sjezd ideální, pro dopravu je totiž uzavřená. Ne však pro prohánějící se stáda krav.

Zhruba v polovině kopce vjela Amanda s kamerou na helmě do levotočivé zatáčky. K jejímu překvapení, čekalo za zatáčkou sedmihlavé stádo krav. Tři kusy přitom k její smůle byly přímo na silnici.

Amandě se ve velké rychlosti povedlo vyhnout dvěma kusům dobytka, třetí bohužel trefila hlavou přímo do pozadí. I přes zábavnou scénku se Amanda mohla velmi vážně zranit, vzhledem k velké rychlosti a faktu, že zvíře takové velikosti váží několik stovek kilo, je zázrak, že Amanda vyvázla bez zranění.

Podle dostupných informací Amanda jízdu ještě několikrát zopakovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám