Hlavní obsah

Nahrávka vyděsila policisty. Viděli na ní ducha

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hartford

Na policejní stanici v Hartfordu v Connecticutu běhá ještě dnes některým strážcům zákona mráz po zádech. Bezpečnostní kamera snímající parkoviště totiž zachytila podivný úkaz, který připomíná řádění zlomyslného ducha.

Nahrávka ducha, který poškozuje auto, vyděsila policisty

 
Článek

Videozáznam ukazuje bílý mlžný sloupec, který se pohybuje okolo policejního auta. Navíc to vypadá, jako by v něm někdo kráčel a zanechával stopy, které záhy zase mizí. Ještě podivnější je, že onen neidentifikovatelný návštěvník utrhne zrcátko od auta.

"Na konci směny šel náš člověk k autu a zjistil, že zrcátko leží utržené na zemi," svěřil se poručík Brian Foley. „Nejdříve jsme si byli jistí, že je to práce vandalů, ale když jsme viděli to podivné video, změnili jsme názor,“ dodal.

Policisté se rozhodli požádat o pomoc při luštění záhady místní televizní stanici a odborníky.

Meteorologové se při přezkoumávání záběrů shodli na tom, že se pravděpodobně jedná o specifický jev, minitornádo vytvořené prachovým větrem, který se zvedá nad chodník a bere s sebou vše, co mu v té chvíli stojí v cestě. Místním policistům prý ale tohle vysvětlení nestačí. „Je opravdu přinejmenším zajímavé, že při tom všem bylo utrženo zrcátko,“ zapochyboval Foley.

Duchové se na všemožných videozáznamech objevují poměrně často a ve většině případů se jedná o podvrhy nebo racionálně vysvětlitelné přírodní úkazy. Americký „autoduch“ patří nejspíš do této kategorie, ale to nic nemění na faktu, že dokázal pořádně vyděsit partu zkušených policistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám