Hlavní obsah

Se ženou se zvedl most, zůstala na něm viset jako ukřižovaná

Novinky, vps

Poklidná procházka se pro jednu ženu z Floridy změnila v nefalšovaný horor. Neočekávaně se s ní totiž zvedl železniční most, přes který zrovna přecházela. Naštěstí se včas zachytila a byla schopna udržet se. Na mostě visela v sedmimetrové výšce jako Ježíš Kristus asi dvacet minut, poté ji vysvobodili hasiči.

Američanka zůstala viset na zvedacím mostě

 
Článek

Ke kuriózní nehodě došlo v neděli ve městě Fort Lauderdale, napsal server NBC Miami. Na místě naštěstí bylo několik kolemjdoucích, kteří přivolali pomoc. Po chvíli se okolo mostu vytvořil dav zvědavců, a jak už to je v dnešní době běžné, mnoho z nich si visící ženu natáčelo a fotilo svými mobilními telefony.

„Visela tam v pozici Ježíše Krista. Ta žena byla vyděšená, jsem si jistý, že musela být v naprostém šoku,“ řekl serveru Sun Sentinel svědek Phillip Glazebrook.

Jednotka hasičů přijela na místo po necelých dvaceti minutách a bez větších problémů 55letou ženu, jejíž identita nebyla zveřejněna, pomocí žebříku osvobodila. Z nehody vyvázla bez zranění, jen byla otřesena.

„Abych pravdu řekla, tak jsem si nejprve myslela, že to je součást nějakého výstupu. Bylo to neuvěřitelné. Pak přistavili žebřík, jeden z hasičů po něm vystoupal a dostal ji dolů. Všichni jsme tleskali, byli jsme ohromeni,“ uvedla pro NBC Miami svědkyně Ashanicka Powellová.

Reklama

Výběr článků

Načítám