Hlavní obsah

Natočil jsem anděla a mám důkaz boží přítomnosti, říká kněz

Novinky, her
Charleston

Americký evangelický kněz Charles Shelton přišel s tvrzením, že se na jeho pozemku zjevil anděl. Znak boží přítomnosti zachytila bezpečnostní kamera před jeho domem. Anděl se poté měl přesunout i do jeho domu.

Anděl zachycen bezpečnostní kamerou

 
Článek

Osmačtyřicetiletý kněz z městečka Charleston v Západní Virginii tvrdí, že se 4. srpna probudil kolem 3. hodiny ráno se zvláštní potřebou k modlitbě. Sešel tedy po schodech dolů do obývacího pokoje, aby se pomodlil za své blízké a aby požádal boha, aby se mu ukázal.

O několik okamžiků později jej na něco upozornil jeho bezpečnostní systém. Šel se tedy podívat a spatřil zářící a pohybující se světlo u jeho plotu a následně i dveří. V momentě, kdy mělo „boží světlo“ vstoupit do jeho obývacího pokoje, cítil prý zvláštní chvění.

„Byl jsem velmi překvapen, Pán mi zjevil svého anděla, jako důkaz své přítomnosti,“ řekl novinářům Shelton.

Zpočátku si kněz vše nechal pro sebe, nic neřekl ani své milující ženě. S videozáznamem jako důkazem se ovšem po čase osmělil a s pomocí syna dal video na internet a poslal ho místním televizím.

„Všude roste kriminalita a vandalismus. Když někdo vidí anděla, proč by to nemohl dát vědět všem lidem? Boží přítomnost je v našem sousedství a nezajímá mě, co říkají kritici, já vím, co se stalo,“ dodal Shelton.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám