Hlavní obsah

Šestiletý chlapec chytil rybu, která byla větší než on sám

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americkému chlapci jménem Reed se podařilo chytit zhruba 50kilového tarpona, který byl větší než on sám. Mnoho rybářů na takový úlovek čeká dlouhá léta, Reedovi se ale podařil už v šesti letech. Veškerou práci přitom odvedl sám, dospělý kolega mu jen pomohl zvednout rybu ven z vody, napsal server Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Šestiletý rybář ulovil rybu větší než on sám

 
Článek

Podle Joshuy Jorgensena, který byl na lodi společně s Reedem a jeho rodinou, se rybářům krátce předtím podařilo chytit žraloka kladivouna. Poté, co ho pustili zpět do vody, se rozhodli chytit nějakého tarpona.

Jako návnadu použili parmici a čekali. Když ryba konečně zabrala, Reed neváhal, popadl prut a odvážně se pustil do boje. Celou situaci zvládl jako naprostý profesionál.

„Udělal to celé sám. Byl jsem ohromen tím, jak to zvládl a jak se s rybou popral. Vždyť vážila přes 50 kilo,“ okomentoval situaci Jorgensen. Rybáři zastávají princip „chyť a pusť“, tarpona proto poté pustili zpět do vody.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám