Hlavní obsah

Muži s potetovaným očním bělmem tekly dva dny černé slzy

– Sao Paulo
Novinky, vps

Když Brazilec Rodrigo Fernando dos Santos přemýšlel nad dalším tetováním, jeho kůže už pro něj nebyla tak zajímavá. Inkoustem ji má totiž pokrytou ze 70 procent. Chtěl proto něco nového, a tak si nechal napíchat inkoust do svých očí. Podle jeho slov mu pak z očí dva dny tekly černé slzy.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilec si nechal potetovat oční bělmo

 
Článek

Santos žije v Sao Paulu a živí se jako tatér. Jeho záliba v tetování tak není ničím překvapujícím. Podle brazilského serveru The Local se stal třináctým Brazilcem, který si nechal tímto způsobem zbarvit bělmo.

Nevratný zákrok provedl před několika týdny Santosův kolega Rafael Leao Dias a naúčtoval si za něj v přepočtu 10 tisíc korun. Při tomto tetování se samozřejmě nepoužívá klasická jehla, ale inkoust je do oka vpraven stříkačkou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lidé vypadající jako monstra svým zjevem děsí okolíVideo: Reuters

„Studoval jsem tento postup dva roky a poprvé jsem ho provedl v říjnu roku 2012. Zákon ho nezakazuje a díky použití speciálního výplachu očí tu není žádné riziko,“ řekl Dias. Asi není žádným překvapením, že s tímto tvrzením nesouhlasí oční lékaři, kteří tento výstřelek nedoporučují. Podle nich může snadno dojít k zánětu oka vedoucímu až ke ztrátě zraku.

Santosovi to podle všeho nevadí. Devětatřicetiletý umělec, kterému přezdívají „Komár“, to prý udělal kvůli tomu, aby zůstal odlišný. Tetování je jeho život a tohle pro něj byla další výzva.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám