Hlavní obsah

Nejkrásnější středoškolačkou je studentka karvinského gymnázia

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov-Podlesí

Teprve patnáctiletá studentka Gymnázia v Karviné Petra Šilhárová zvítězila v 21. ročníku mezinárodní soutěže studentek středních škol Miss Reneta 2013. Klání nejkrásnějších a nejsympatičtějších středoškolaček hostil v pátek večer Kulturní dům Leoše Janáčka v Havířově-Podlesí.

Nejkrásnější středoškolačkou je studentka karvinského gymnáziaVideo: Pavel Karban, Právo

 
Článek

Za I. vicemiss zvolila odborná porota osmnáctiletou studentku Hotelové školy Brno Hanu Vágnerovou, titul II. vicemiss zamířil na Slovensko, získala ho sedmnáctiletá studentka Športového gymnázia ze Žiliny Silvia Švorčíková. Šilhárová získala v letošní přehlídce středoškolských krásek také titul Miss Reneta Internet, tituly Miss Reneta Foto a Publikum „posbírala“ studentka Obchodní akademie Dr. Edvarda Beneše ze Slaného, osmnáctiletá Kateřina Váchová.

Foto: Miss Reneta

Miss Reneta Petra Šilhárová

„Vůbec jsem to nečekala, už jsem byla na dost soutěžích a nedopadlo to vždycky dobře, takže jsem počítala s čímkoli. Je to ale super pocit, úplně mě to dojalo,“ smála se krátce po korunovaci Miss Reneta 2013, která se zajímá o tanec, modeling, jumping či fitness.

Promenáda v šatechVideo: Pavel Karban, Právo

Neposedná hnědovláska, jak sama sebe vítězka popsala, se v životě řídí heslem: Žij každý den tak, jako by byl tvůj poslední! A zatímco její vysněná dovolená by byla na Seychelách, vítězství v soutěži ji zajistilo dovolenou v Thajsku.

V průběhu finálového večera absolvovalo 12 dívek čtyři soutěžní disciplíny: scénický tanec, společné divadelní představení nazvané Sestřičky v akci, módní přehlídku a tradiční promenádu v plavkách. Organizátory soutěže byli Střední škola Havířov-Prostřední Suchá, Klub přátel školy a Městské kulturní středisko Havířov, mediálním partnerem soutěže byl deník Právo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám