Hlavní obsah

Řidič sněžného pluhu se vyžíval v nahrnování sněhu na auta

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lowell

Řidič sněžného pluhu Mark Hussey si během sněhové bouře Nemo, která v únoru postihla severovýchod USA, našel podivnou zábavu. Při odklízení sněhu ve městě Lowell si krátil chvíli nahrnováním sněhu na zaparkovaná auta. Připadalo mu to tak vtipné, že si to natočil na video a zveřejnil ho na internetu. Záznam se dostal i k jeho nadřízenému a ten s Američanem udělal krátký proces – propustil ho.

Řidič sněžného pluhu se bavil tím, že hrnul sníh na zaparkovaná auta

 
Článek

„Chcete najít své auto? Přijďte za mnou. Já vám řeknu, kde je. Možná,“ říkal Hussey při nahrnování sněhu na auta. Podle téměř maniakálního smíchu je evidentní, že si tuto činnost užíval.

Video se po zveřejnění rychle šířilo po různých serverech a sociálních sítích. Vyvolávalo především negativní ohlasy, Hussey proto v pátek zavolal do rádiové stanice WZLX a chtěl vysvětlit svoje chování.

„Na konci bouře jsem s pluhem jel už 22 hodin v kuse a rozhodl jsem se natočit svou nejoblíbenější část dne, kterou je nahrnování sněhu na chodník. Lidé mě za to asi nenávidí. Musím vyčistit sníh od obrubníku k obrubníku, aby vedle sebe mohly projet dvě hasičská auta. To je moje práce,“ obhajoval se pluhař.

Chtěl se pobavit

„Když se při tom můžu trochu pobavit, tak proč bych toho nevyužil? Nezajímá mě, jestli si udělám další nepřátele,“ vysvětloval Hussey proč se při svém počínání tak smál.

V tu chvíli si byl Američan jistý tím, že za své chování neponese žádné následky. „Můj šéf mě má rád. Jezdím už 30 let. Nedělám nic zlomyslného, jen svou práci,“ dodal.

Ještě ten den ale o svou práci přišel. Jeho nadřízený po zhlédnutí videa okamžitě jednal a propustil ho. Hussey se ještě omluvil na radnici, která si jeho bývalého zaměstnavatele najímá, ale ani to už nezabralo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám