Hlavní obsah

Kocour je přeborník ve skořápkách. Vždy uhádne, kde je kulička

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Kocour jménem Kido hraje skořápky lépe než leckterý člověk. Bez problému zvládá hru se třemi kalíšky a troufne si i na čtyři. Sice podle mnohých pozná umístění kuličky pouze podle zvuku, to ale nepopírá fakt, že rozumí principu hry.

BEZ KOMENTÁŘE: Kocour je přeborník ve skořápkách. Vždy uhádne, kde je kulička

 
Článek

Kočky jsou často neposedné a nevydrží u jedné aktivity, Kida ale skořápky baví. Možná to vypadá, že pohybující se kalíšky ho moc nezajímají, ve skutečnosti je ale bedlivě pozoruje. Uhádnout, pod kterým kalíškem se skrývá kulička, je pro něj hračkou.

Umístění kuličky spolehlivě uhádne i po přidání čtvrtého kalíšku. Kidova schopnost je velmi neobvyklá, a tak se samozřejmě objevily spekulace, že se jedná o podvod. Podle všeho však bílý kocour vybírá správný kalíšek sám. Vodítkem mu je nejspíše opravdu zvuk, který kovová kulička vydává.

Kido má za sebou pohnutou minulost. Během prvních šesti měsíců života ho opustili dva majitelé a skončil v útulku. Když už se dostal na seznam zvířat k utracení, vybrala si ho jeho současná majitelka z Brooklynu v New Yorku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám